Sry

Har vart lite dålig igår och idag så har inte orkat blogga. Hör av mig senare 

Godmorgon

Godmorgon på er! Just nu sitter jag vid frukostbordet och väntar på att frukosten ska bli klar. Sedan i skolan så har vi skolfoto och jag hatar verkligen att vara med på kort men det är vell något man får jobba på ;) 

Efter skolan så blir det direkt till hästarna och rida och fixa inför träningen imrn. Och som vanligt kommer detta ta hela eftermiddagen och kvällen så det blir nog bums i säng efter det.



natti

ska gå och sova nu men har ändå sovmorgon imrn men jag är så trött.. så vi hörs av imrn! natti :)

bloglovin

 
Följ min blogg med Bloglovin

hej igen

 
jag hoppas att jag snart kan sätta igång med bloggandet ordentligt, lite tråkigt att ha den som den ser ut nu. men får ta lite nya bilder osv så jag får kommit igång här.


här är några bilder på pricken från dagstorp :)






Och här är en bild på min förra b-ponny bishop (som jag hade på foder) från SM på strömsholm!

 
 

kollage

här kommer ett litet kollage med mysiga kläder som passar nu i höstkylan!

Snart mot hästarna

Ligger just nu i sängen och har mått skit en stund men mår lite bättre nu. Så nu ska jag till oliver (min pojkvän) en stund och senare ikväll så jag ska åka till hästarna och pyssla lite med dem ge dom kvällsmat osv. 

Här får ni oxå lite bilder på Molly, våran hund ❤️




design och header

kommer snart! Har en kille som kan göra bra designer och jag hoppas att han kan fixa en till mig. så ni får vänta lite med detta och lite roligare bilder kommer oxå. kikar in här lite senare!

Ni får en bild på None så länge (som är till salu!)

Ny blogg

Hejsan! Som ni ser så har jag skaffat en ny blogg som ni kommer kunna följa mig och mina hästar på varje dag. Det kommer vara lite allt möjligt jag skriver om, upps and downs, tävlingar, skolan och mycket mer. Hoppas ni kikar in här så ofta ni kan :)

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

RSS 2.0